Головне

Times: Чудовий рекорд збірної Англії розсіявся як дим

11.10.2009 22:05 337 0
Times: Чудовий рекорд збірної Англії розсіявся як дим

Англійська "Times" вийшла з заголовком "Чудовий рекорд збірної розсіявся як дим". Газета зазначає, що переможна серія англійської збірної під керівництвом Фабіо Капелло розвіялася як дим після важкої, впертої і у прямому значенні слова "запальної" гри.

Федерація футболу Англії готується відправити офіційну скаргу до ФІФА з приводу поведінки українських уболівальників у першій половині зустрічі Україна - Англія. Тричі гра зупинялася через кинуті ними фаєри, які опинялися на газоні . А одного разу фаєр буквально просвистів біля голови голкіпера збірної Англії Девіда Джеймса.

"Guardian" також звертає увагу на цей інцидент. "Англія готує офіційну скаргу з приводи кидання фаєрів українськими вболівальниками." Фаєри затримували гру декілька разів. Те що сталося,було неприйнятно"-, говорять в Федерації футболу Англії. "Ми зверталися до делегата ФІФА  на цьому матчі, і він готує рапорт про ситуацію з фаєрами".

Жовта "The Sun" вийшла з заголовком "Фабіо: "Він спробував вилучити Ріо". Газета пише, що Капелло був розлючений діями рефері із Словенії Дамира Скоміни, який спочатку показав червону картку захиснику збірної Англії Ріо Фердінанду, після того як воротар Роб Грін звалив Мілевського. Скоміна вирішив, що проти форварда сфолив Фердінанд,але змінив потім своє рішення після консультації з четвертим суддею матчу.

"Це була велика помилка" - ,сказав Капелло. "Зазвичай, я не обговорюю дії суддів, але не в цьому
випадку". "Я звернувся до четвертого арбітра,коли головний суддя матчу показав Ріо червону картку. І запасний рефері сказав, що повідомить головного суддю, що Мілевського збивав не Фердінанд", - сказав Фабіо Капелло після матчу.

Колишній тренер англійської збірної Свен Горан Еріксон зазначив, що у цьому двобої англійцям просто не пощастило." Шкода, що через декілька помилок Англії довелося грати вдесятьох. Англія краще грала 10 на 11 в другій половині зустрічі. Це дуже добрий результат для збірної України, їм пощастило,що англійці не забили."

Коментарі ()