Головне

УЄФА готується до форс-мажорів на Євро-2012

07.10.2009 19:08 92 0
На тренінгах, організованих УЄФА для співробітників українського та польського місцевих організаційних комітетів, відпрацьовувались можливі нестандартні та надзвичайні ситуації, які можуть виникнути під час чемпіонату.

Про це повідомляє інформаційний центр "Україна - 2012".

"Наприклад, - розказав журналістам директор МОК України Маркіян Лубківський, - до матчу залишається обмаль часу, одна команда доїхала до стадіону і розминається, а автобус іншої застряг по дорозі через звалене дерево. Ми маємо заздалегідь відпрацювати план дій на цей та інші випадки".

За його словами, до чемпіонату поду проведено кілька таких тренінгів, які підготують співробітників організаційного комітету до прийняття оперативних рішень. Упродовж усього Євро-2012 діятиме спеціально створена Кризова група, яка й буде шукати вихід з непередбачуваних ситуацій.

"Кризова група складатиметься з осіб, які компетентні приймати рішення та упродовж 5-15 хвилин  можуть вирішити будь-яку проблему. Основними принципами в роботі цієї групи будуть швидкий обмін інформацією та миттєве прийняття рішень», - розказав пан Лубківський.

Коментарі ()