Головне

Німці готові допомогти Україні з Євро-2012

07.10.2009 17:11 258 0
Німеччина готова допомогти Україні розповсюдити квитки на Євро-2012 і не тільки.

Про це під час прес-конференції у Львові повідомив посол Німеччини в Україні Ганс- Юрген Гаймзьот.

За словами дипломата, зараз сторони домовляються про створення конкретного механізму продажу квитків на чемпіонат, інформує "Україна - 2012".

"Євро-2012 - це чудова нагода для України. Ми з нашого боку зробимо все, що у наших силах. Зокрема, ми можемо надавати консультації з різних питань", - наголосив Ганс-Юрген Гаймзьот.

Окрім того, німецький посол не відкидає розширення співпраці з Україною під час підготовки до чемпіонату. Він переконаний, що його співвітчизники з радістю допоможуть українцям, зокрема, у організації безпеки футбольного форуму.

"В межах підготовки України до Євро-2012 існує співпраця нашої поліції з українською міліцією, МВС та організаціями, які займаються безпекою. Ми мусимо зважати, що Чемпіонат Європи з футболу - свято, пов'язане з пересуванням великої кількості людей. Та не всі вони приїдуть з мирними намірами, багато приїжджають, щоб виплеснути свою негативну енергію, агресію. Ми маємо значний досвід щодо цього, адже співпрацювали з Австрією та Швейцарією у підготовці до футбольного свята", - зазначив Посол ФРН в Україні.

Коментарі ()