Головне

УЄФА досі не має документів по "Олімпійському"

07.10.2009 14:42 109 0
УЄФА досі не отримала проектної документації по НСК "Олімпійський".

Про це у середу, 7 жовтня, на прес-конференції у Києві заявив директор турніру Мартін Каллен, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Ми поки не отримали документацію по НСК "Олімпійський". Мої колеги, які відповідають за питання стадіону у Києві задоволені роботами на стадіоні", - сказав він.

На думку керівника Євро-2012, "Олімпійський" є ризиковим проектом, на якому, все таки, досягнуто значного прогресу.

"Протягом наступних шести-восьми місяців ми побачимо, чи будуть роботи просуватися у такому ж ритмі. Але поки що у нас немає занепокоєння, що цей стадіон буде завершено вчасно, що він не буде відповідати міжнародним стандартам. З приводу НСК "Олімпійський" ми не нервуємо", - додав Каллен.

"Щодо фінального матчу, як сказав Мішель Платіні, якщо умови щодо готелів та аеропорту будуть достатніми, то рішення, що фінал буде у Києві, залишається в силі. Остаточне рішення буде прийняте пізніше - після 11 грудня", - прокоментував керівник турніру ймовірність проведення фіналу чемпіонату у Києві.

Також Каллен розказав про майбутній формат турніру: "Як ми раніше і домовилися, формат буде 4 на 4. Якщо 11 грудня міста будуть готові, то формат зберігається, якщо ні - буде інший формат.

На думку представника УЄФА, Польща та Україна на сьогодні готові в рівній мірі.

"З підготовкою України все просто: поки що все "окей". Ми нормально ставимося до роботи протягом останніх шести місяців. У всіх містах вона просувалася належний чином. Але цей проект настільки широкомасштабний, що все завершиться тільки у 2012 році", - наголосив Каллен.

"Багато може змінитися за наступні місяці і роки, але на сьогодні ми задоволені прогресом, який був продемонстрований Україною", - підсумував він.

Коментарі ()