Головне

Клубний кубок Європи. PVK-Kievchess поступився вірменам, у A DAN DZO & PGMB - нічия

07.10.2009 14:19 179 0

У третьому турі Кубку Європи серед клубних команд що відбувся в македонському місті Охрід у вівторок, 6 жовтня, українська команда "PVK-Kievchess" поступилась вірменському клубу "Mika Yerevan" - 2,5:3,5. Єреванський клуб, який очолює Левон Аронян, у стартовому листі за рейтингом посідає сьоме місце.

У луганського клуба "A DAN DZO & PGMB" - нічия. Українці розійшлись миром з другим за рейтингом російським клубом "Ural Svedrdlovskaya" - 3:3.

У загальному заліку після третього туру "A DAN DZO & PGMB" на сьомому місці (5 матчевих очок і 15 ігрових), "PVK-Kievchess" - на дев'ятому (4 матчеві очки і 16 ігрових). Очолює залік німецький клуб "OSG Baden-Baden" із 6 командними очками і 19,5 ігровими.

Василь Іванчук, який виступає за ізраїльський "Ashdod Illit Chess Club" на першій дошці поступився Петру Свідлеру із "SPbChFed Sankt-Peterburg". Росіяни перемогли з рахунком - 3,5:2,5. Українець Павло Ельянов - представник російської команди "Economist-SGSEU-1 Saratov" зіграв унічию, а його партнер по команді, Олександр Моїсеєнко, переміг. Клуб Ельянова і Моїсеєнка у підсупку переконливо переміг чеський "Novoborsky SK" - 5:1.

Українець Андрій Волокітін здобув чергову перемогу для македонського "Alkaloid Skopje". Його клуб тепер четвертий у загальному заліку (6 матчевих очок і 16,5 ігрових).

Коментарі ()