Головне

Шевченко: "Потрібно просто виконати завдання тренера і забивати м'ячі"

05.10.2009 19:24 244 0

Форвард збірної України Андрій Шевченко не бачить різниці від того, яким складом англійці гратимуть проти збірної України у відбірковому матчі до чемпіонату світу 2010 року.

"Не треба робити ілюзії з приводу того, що Англія виставить не найсильніший склад. У них, що основний, що дублюючий склади - однакові. Забудьте про це, я знаю характер англійців, вони гратимуть лише на перемогу, на сто відсотків своїх сил.

Передусім ми граємо вдома, тому треба буде намагатися володіти ініціативою, мати контроль м'яча. Багато буде залежати від того, який у нас буде склад, яка буде тактика на гру, які гравці гратимуть - це все буде вирішуватиме головний тренер, це його бачення гри. Гравці мають максимально підготуватися до цього матчу - як фізично, так і психологічно. Потрібно просто намагатися виконати всі завдання від головного тренера і забивати м'ячі", - зазначив Шевченко.

На його думку, немає нічого страшного в тому, що команда Михайличенка не буде перед матчем проводити тренування на "Дніпро-Арені".

"Я думаю, не має значення, будемо ми тренуватися на цьому полі чи ні. Все ж таки жодна команда-господар не тренується на футбольному полі, де потім буде грати. Велике значення матиме підтримка вболівальників - всі знають, що нам ця гра дуже потрібна. Кожний гравець має шукати в собі якісь максимальні ресурси, щоб досягти необхідного результату, а ще лише перемога", - підкреслив форвард.

Андрій також сказав, що йому байдуже, чи заб'є він у цій грі.

"Головне, щоб це була перемога команди, тому кожний гравець має намагатися грати лише на колектив. Слабкі місця у всіх команд є, тому подивимося, чи зможемо ми їх використати на футбольному полі. Я знаю одне слабке місце - треба бити у дев'ятку (посміхаючись - прим. ред), тоді будь-якому воротарю буде складно витягнути м'яч", - резюмував Шевченко.

Коментарі ()