Головне

Михайличенко: Я знав, що Капелло привезе "основу"

05.10.2009 17:46 344 0
Тренер збірної України з футболу Олексій Михайличенко знав, що наставник збірної Англії Фабіо Капелло у Дніпропетровськ привезе основний, а не запасний склад команди.

Про це наставник "синьо-жовтих" повідомив на прес-конференції у понеділок, 5 жовтня, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Вибір у Капелло великий. Психологія англійців така, що у збірній вони грають краще, бо б'ються за країну. У 1992 році збірна СНД програла шотландцям, яким нічого не треба було. Ми тоді добре грали, але чогось не вистачило", - сказав Михайличенко.

За його словами, українська команда "буде ретельно готуватися і намагатиметься показати свою найкращу гру, величезну самовіддачу і бажання".

"У нас є проблеми: у гравців немає ігрової практики. Зараз у збірну легше потрапити, ніж до основного складу клубу", - додав Михайличенко.

"За останні два-три тижні "Динамо" та "Шахтар" провели важкі ігри, але в такому режимі грали футболісти збірної Англії, тому все залежить від мотивації. Про тактику говорити ще надто рано. Але в ідеалі має бути синтез вмілої оборони та атаки. Не можна дозволити англійцям створювати моменти", - наголосив тренер українців.

Коментарі ()