Головне

Біліч тренуватиме Хорватію й надалі

25.09.2009 16:10 268 0
Президент Хорватської федерації футболу (HNS) Влатко Марковіч задоволений бажанням Славена Біліча залишитися на чолі національної збірної, про яке нещодавно заявив 41-річний тренер.

"Я вже казав, що Славен залишиться працювати далі і для мене це не є новиною. Я аніскільки не сумніваюся в його здібностях, - підтвердив Марковіч, додавши, що нова угода з тренером не залежить від потрапляння на чемпіонат світу. - Звичайно. Ми не зможемо знайти кращого тренера. За ним зараз бігає пів-Європи. Я не хвилююся щодо чемпіонату світу. Ми поїдемо до Південної Африки. Сто відсотків!".

"Ми давно домовилися із Славеном щодо деяких речей. Гроші ніколи не були проблемою, з ним з цього питання легко порозумітися. Він дуже турбувався після двох розгромів від Англії, можливо, в чомусь його дії були неправильними.

Я повинен зазначити, що розраховуємо на Біліча в кваліфікації до Євро-2012 і на весь його тренерський штаб. Якби у нього була пропозиція від великого клубу, то упевнений, він насамперед мені б все розповів", - цитує Марковіча "Террикон".
Коментарі ()