Головне

Польща активно готується до жеребкування Євро-2012

25.09.2009 15:09 181 0
Польща активно готується до проведення церемонії жеребкування відбіркових груп до Євро-2012, що маэ выдбутися 7 лютого наступного року.

Про це делегації УЄФА та представникам польських ЗМІ у Варшаві повідомив директор турніру "Євро-2012 Польща" Адам Олькович.

"Ми детально опрацювали план дій, пов'язаний з цією церемонією: від аеропорту, який працюватиме у спеціальному режимі, оскільки до Варшави прилетять близько тисячі гостей, до підготовки зовнішнього вигляду об'єкту, де відбуватиметься жеребкування, та забезпечення місць у готелях", - поінформував Олькович.

Він заявив, що Центр "Євро-2012 Польща" вже уклав угоди з готелями, які лежать поблизу столичного Палацу культури та науки (PKiN), де відбуватиметься церемонія жеребкування, на розміщення офіційних делегацій, функціонерів УЄФА, представників ЗМІ.

За словами Ольковича, центр "Євро-2012 Польща" вже уклав угоду з дирекцією PKiN про надання в розпорядження організаторів жеребкування приміщень будівлі.

"Окрім конгрес-холу, де відбуватиметься церемонія, нам потрібно буде ще 12 інших приміщень, оскільки маємо забезпечити відповідні умови праці як представникам ЗМІ, яких буде акредитовано кількасот, так і гостям", - зазначив він.

Директор турніру в Польщі поінформував, що в день проведення жеребкування вперше відбудеться відео презентація всіх українських та польських міст-організаторів ЧЄ-2012.

"Це будуть своєрідні візитівки міст, в яких представлятиметься їхня історія, сьогодення, культурна спадщина тощо. Це буде прекрасна реклама. Цими презентаціями розпочнеться реалізація великої промоційної програми, що триватиме до самого початку чемпіонату", - підкреслив Олькович.

Укрінформ
Коментарі ()