Головне

Першим партнером УЄФА по Євро-2012 став "Адідас"

21.09.2009 16:48 245 0

УЄФА й "Адідас" оголосили про продовження довгострокової співпраці і під егідою кампанії Eurotop уклали угоду з приводу прав на Євро-2012, Євро-2016 та інші змагання серед збірних у період з 2010 по 2017 рік.

Довгострокова угода по Євро робить "Адідас" одним з найбільших спонсорів УЄФА. Договір з ліцензійних прав стосується як брендового, так і не брендового товару, пише офіційний сайт УЄФА.

Зокрема, "Адідас" отримав права на розробку і продаж офіційних м'ячів, які використовуватимуться на турнірах серед національних збірних. Вперше "Адідас" отримав права на продаж стосовно чемпіонату Європи з футболу. У цій сфері фірма, крім власних можливостей, користуватиметься ресурсами Intersport, її давнього стратегічного партнера, щоб втілити масштабну програму реалізації товарів по всьому світу.

Крім того, під час зазначеного періоду "Адідас" обслуговуватиме змагання серед збірних, поставляючи екіпіровку для співробітників команд і УЄФА, офіційних представників команд, суддів, волонтерів і хлопчиків і дівчаток, які подають м'ячі.

Коментарі ()