Головне

Христич та Медведєв виступлять на Олімпіаді?

21.09.2009 12:14 548 0
Христич та Медведєв виступлять на Олімпіаді?

Екс-тенісист Андрій Медведєв та екс-хокеїст Дмитро Христич стали призерами Кубка меру з гольфу, що завершився у Харкові у клубі Superior Golf Club. Оскільки, гольф є олімпійським видом спорту, то вже за кілька років можна очікувати вистуупу цих гравців і на олімпійських турнірах.

Сам Медведєв не вважає себе новачком у гольфі, оскільки чимало разів грав з капітаном збірної України з футболу Андрієм Шевченком.

"Гольф це така гра, вона вам чи подобається, чи ні. Мені дуже сподобалася, а коли гольф подобається, він нагадує щось на кшталт найулюбленішого хобі! І ви тоді починаєте цим хворіти, і першу ліпшу нагоду використовувати, аби пограти. Саме так трапилося зі мною", - заявив Медведєв.

Екс - зірки спорту вже більш ніж десять років грають на доволі пристойному рівні. Як доказ, Медведєв здобув третє місце у індивідуальному заліку, а Христич забрав одну з персональних нагород.

Серед жінок яскраво виступила представниця Києва та сумісництвом  зірка журналу плейбой, Юлія Малімон.

Як запевнив президент клубу Юрій Сапронов, це не останній турнір подібного високого рівня:

"Справді, відбулося засідання виконкому Олімпійського комітету, і рекомендували одноголосно включити Регбі-7 та гольф як олімпійські види спорту на Олімпіаду 2016 року, у жовтні відбудеться розширене, проте формальне засідання МОК, і варіантів, аби це не затвердили немає! Про перспективи в України впевнено говорити складніше.

Ми робимо всім відомо що: ми вже набрали декілька дитячих груп 10-12 років, приблизно по 30 осіб з різних шкіл, це П'ятихацька школа та кілька шкіл Харкова. А ще ми створюємо дитячу академію, вона фактично вже розпочала роботу."

Щодо чисто спортивних підсумків, то переможцем в індивідуальному заліку став Австралієць Ендрю Глен, який представляє харківський  Superior Golf Club.  У командному заліку тріумфувала перша команда Києва, у складі Юлії та Сергія Малімон, Руслана Гаркавенко та вже згаданого Дмитра Христича.

Коментарі ()