Головне

300 млн. гривень на стадіон у Львові виділить держава

15.09.2009 14:42 208 0

300 млн. гривень на будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові виділить держава.

"Ми вже отримали 50 млн. грн і до кінця року ми отримаємо ще стільки ж на будівництво стадіону Євро-2012". Про це заявив 15 вересня під час брифінгу мер Львова Андрій Садовий.

"Коли ми починали будувати стадіон, багато скептиків говорили, що нам цього не потрібно. Однак, ми досягнули державного співфінансування, і якщо держава дає 300 млн грн на стадіон, то претендує на те, щоб бути його співвласником. Це позитивно. Таким чином ми мінімізуємо багато ризиків", - зазначив Андрій Садовий.

За його словами, наступні 200 млн грн, обіцяні державою на стадіон, надійдуть наступного року. Щодо підготовки львівського аеропорту до Євро-2012, мер зазначив, що тут ситуація контрольована, і сьогодні буле закладено капсулу під будівництво нового терміналу, і разом з тим немає застережень щодо робіт з продовження злітно-посадкової смуги.

Окрім того, мер повідомив, що Львів отримав 31 млн грн на дороги від уряду. В першу чергу за ці кошти буде відремонтовано вулицю Княгині Ольги, оскільки вона входить до плану-графіку підготовки доріг у місті до Євро-2012.

zaxid.net

Коментарі ()