Головне

УЄФА оприлюднив список своїх офіційних знаків до Євро-2012

12.09.2009 16:08 366 0
УЄФА зареєструвала перелік текстових знаків - Офіційних знаків УЄФА, - які заборонено використовувати у ЗМІ, якщо мета цього використання не є інформування громадськості про УЄФА та Євро-2012. 

До Офіційних знаків УЄФА належать слова: УЄФА, Євро-2012, Польща 2012 та Україна 2012. Окрім того, УЄФА буде створювати інші знаки - емблеми, офіційний логотип, талісман, які доповнять зазначений перелік. 

Заборонено використовувати Офіційні знаки як частину структури або дизайну, у заголовках веб-сайту та у "доменах вищого рівня" для ідентифікації покажчика ресурсу веб-сайту. Тобто, не дозволено використовувати написи, на зразок www.uefaeuro2012news.com або www.uefaeuro2012.ua. 

Єдиними організаціями, яким дозволено використовувати знаки УЄФА на продукції в рекламних та маркетингових цілях, є комерційні афілійовані особи УЄФА - відомі організації (офіційні спонсори, замовники), які визначає УЄФА на основі окремої угоди. 

Окрім того, УЄФА надасть спеціальні офіційні ліцензії компаніям на право використовувати, відтворювати Знаки УЄФА на широкому асортименті продукції та здійснювати офіційну торгівлю на підтримку Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. 

Оскільки умовами продажу квитків на Євро-2012 передбачено їх використання виключно у некомерційних цілях, то жодна юридична/фізична особа не має права використовувати квитки на матчі Євро-2012 у рекламних цілях та як приз у конкурсах. 

Юридична/фізична особа, яка порушила заборони УЄФА щодо використання Офіційних Знаків, буде вважатись такою, що використовує методи "паразитуючого маркетингу" та порушує права інтелектуальної власності УЄФА.

Львівська міська рада
Коментарі ()