Головне

Тимошенко привітала українських переможців Дефлімпійських ігор

10.09.2009 20:13 165 0

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала українських чемпіонів та призерів XXI літніх Дефлімпійських ігор у Тайпеї.

Так, Юлія Тимошенко привітала Ганну Литвиненко зі здобуттям золотої медалі з плавання та встановленням світового і дефлімпійського рекорду, а також Юлію Шаповал із завоюванням золотої медалі з легкої атлетики та встановленням дефлімпійського рекорду на Іграх у Тайпеї.

Прем'єр-міністр також висловила подяку за здобуття золотих медалей зі спортивного орієнтування Тетяні Біді, з вільної боротьби Сергію Мінченку та з дзюдо Дмитру Шеретову, пише Урядовий портал.

Глава Уряду висловила найщиріші вітання срібним призерам Дефлімпійських ігор: Яні Мельник (спортивне орієнтування); Володимиру Натальчуку, Андрію Зургалідзе, Олександру Рибкіну, Олексію Висоцькому (плавання); Геннадію Закладному, Андрію Гнатюку, Дмитру Кокоші (настільний теніс).

Юлія Тимошенко також сердечно привітала із завоюванням бронзових нагород з легкої атлетики - Наталію Урсуленко, Вікторію Голуб, Сергія Мазура; зі спортивного орієнтування - Марину Чехунову; з тхеквондо - Олексія Седова; з настільного тенісу - Юлію Ходько, Марію Васильєву, Олену Павлюкову; з плавання на водних доріжках - Наталію Корнієнко; з плавання - Володимира Натальчука.

"Дякую вам за те, що ви подарували українським уболівальникам щасливі хвилини радості та примножили славу рідної Батьківщини... Ви досягли успіху і довели всьому світові, що українська земля багата мужніми людьми та славними спортивними традиціями", - наголосила Юлія Тимошенко у вітальних телеграмах на адресу переможців.

Коментарі ()