Головне

Михайличенко: Ми краще мотивовані за білорусів

08.09.2009 19:30 136 0
Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко перед відбірковим матчем ЧС-2010 з Білорусією заявив, що суперник його команди, позбавлений турнірної мотивації, здатний доставити чимало проблем його підопічним.

"Наша підготовка до завтрашнього матчу носить відновлюючий характер. Серйозних  тренувань після Андорри в нас не було. Головна задача зараз - забути минулу гру, проаналізувати допущені помилки.

Наша реалізація в тій зустрічі залишала бажати кращого, хоча майстерності нам вистачало. Я дивився майже всі матчі Андорри в цьому відбірковому циклі і не бачив жодної гри, де б їх суперник створював стільки моментів, скільки створили ми в суботу.

Ми розуміємо, що в матчі з Білорусією в нас не буде такої кількості можливостей. Бачив зустріч цієї команди проти Хорватії. Це один із кращих матчів, що я спостерігав у виконанні білорусів. Вони точно не заслуговували поразки.

У нашого завтрашнього суперника немає тягаря відповідальності за результат. Думаю, ця розкутість піде їм на руку. Звичайно, все-таки наша мотивація більше, тому що ми продовжуємо боротьбу за друге місце.

Зі складом на завтрашній матч я ще не визначився. У нас ще є одне тренування. Сподіваємося, що вона пройде без ексцесів. Тільки після цього ми перейдемо до розробки планів на гру", - сказав Михайличенко.

sports.ru

Коментарі ()