Головне

Частку власності стадіону "Металіст" можуть передати Ярославському

08.09.2009 16:21 260 0
Частку власності стадіону "Металіст" можуть передати власнику ФК "Металіст" та одному з інвесторів реконструкції арени Олександру Ярославському.

Про це заявив заступник голови Харківської обладміністрації і віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.

"Питання про передачу в оренду або продажу стадіону компанії DCH або ФК "Металіст" поки не на часі. Держава може фінансуючи, попросити частину власності. Яку - визначимо шляхом переговорів", - сказав він.  

За словами Стороженка, ОСК "Металіст" - дуже престижна споруда. "Тут можна проводити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу та фіналів чемпіонату Європи з легкої атлетики. Таких в нашій країні сьогодні більше немає: НСК "Олімпійський" зараз на реконструкції, а інші подібні комплекси вже морально застаріли. У нас же, навпаки, все найсучасніше", - заявив він.

Як повідомив заступник Григорія Суркіса, перший державний транш на реконструкцію стадіону "Металіст" - 50 млн грн. - повинен надійти вже найближчим часом.

"Наприкінці вересня ми отримаємо ще 50 млн. Таким чином, наші запити будуть наполовину задоволені. Є домовленість про те, що всі гроші, необхідні для завершення реконструкції, вже в жовтні прийдуть на рахунки обласного спортивного комплексу", - додав Стороженко у коментарі kp.uа.

Коментарі ()