Головне

Червоненко хоче віддати Євро Ахметову та Коломойському

08.09.2009 15:33 351 0

Стратегічне керівництво процесом підготовки України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року треба віддати відомим бізнесменам, таким як Рінат Ахметов та Ігор Коломойський.

Про це заявив заступник київського міського голови Євген Червоненко, інформує liga.net.

"Що стосується Євро-2012, то тим, хто відповідає за нього і хто в своєму житті не побудував ні ларька, я б радив зрозуміти: якщо вони справді хочуть піти від ганьби і щоб Євро відбулося, я б віддав стратегічне керівництво Ахметову, Коломойському і Ярославському, які вже щось довели за свої гроші", - сказав Червоненко.

За його словами, "вони б набрали команду дієздатних менеджерів, з яких можна спитати, а держава чітко розписало би правила і дало надзвичайні повноваження й окреслив правила, де не було б місця відкатам і хабарам, і розпорошення державних грошей, де інвестора просили б вкласти гроші в готель, а не вимагали під столом за кожен чих".

На думку Червоненка, всі об'єкти будуються не тільки для турніру, але й надалі будуть корисні для жителів України.

"Адже готелі будуються не до Євро, вони будуються для наших дітей і для країни. Тут питання, чи поважаємо ми себе і чи готові піти на це. Я готовий виконати будь-який наказ по Євро, тому що зумів на "Prime Yalta Rally 2009" довести, що й за державні гроші можна досягти високого рівня і проводити серйозні міжнародні заходи", - зазначив Червоненко.

Коментарі ()