Головне

Джеррард: "Примусимо хорватів заплатити за те, що вони зробили два роки тому з нами"

06.09.2009 17:23 287 0
Півзахисник збірної Англії Стівен Джеррард вирішив зайвий раз нагадати партнерам, через яку команду британці залишилися без Євро-2008.

"Завершимо роботу з хорватами, і примусимо їх заплатити за те, що зробили з нами два роки тому, - заявив Джеррард в інтерв'ю The Daily Mail перед відбірковим матчем чемпіонату світу 2010, який відбудеться у середу на стадіоні "Уемблі" - Англійські гравці досі переживають через той результат, і це буде додатковою мотивацією. Немає для футболіста більшого розчарування, аніж пропуск важливої футбольної події

Капітан "Ліверпуля" вважає, що для збірної Англії даже важливо перемогти хорватів, аби у матчах, що залишилися (в тому числі, з Україною) вже не думати про результат. 

"До нас поступово прийшла звичка вигравати кожен матч. Проти хорватів буде нелегко, але у нас є добрі можливості спокійно вирішити питання виходу на чемпіонат світу. Важливо закінчити роботу, щоб у завершальних двох матчах циклу вже не звертати увагу на результат", - цитує Джеррарда "Террикон".
Коментарі ()