Головне

Лубківський: "Деякі епізоди, як на грі з Андоррою, нам заважають"

06.09.2009 10:39 170 0
Директор місцевого організаційного комітету Євро-2012 Маркіян Лубківський матч Україна-Андорра використав для спостереження за організаційною роботою перед та під час поєдинку.

"Я був не просто вболівальником національної збірної України, я працював: спостерігав за тим, як відбувається організаційна робота перед матчем, підготовка стадіону, робота з фанатами. 4-го вересня на нараді з Мартіном Калленом ми обговорювали саме організаційні та технічні питання підготовки турніру Євро-2012".

Безперечно, перемоги збірної України підвищують її авторитет - насамперед через здобуття очок у рейтинг ФІФА. Але навряд чи вони можуть вплинути на позитивне рішення виконкому УЄФА щодо проведення Євро-2012 в Україні.

На трибуні був присутній президент УЄФА Мішель Платіні. Наша збірна перемогла, стадіон був заповнений глядачами, які безперечно створювали позитивну атмосферу, але деякі епізоди пов’язані з культурою вболівання та безпекою на стадіоні не повинні відбуватися, незалежно від того чи присутній на трибунах Платіні, чи ні.

Але не треба драматизувати ситуацію – ці епізоди нам не шкодять, а лише заважають", - цитує Лубківського інформаційний центр "Україна-2012".
Коментарі ()