Головне

Україна - Андорра - 5:0: переможців не судять

06.09.2009 10:22 349 0
Україна - Андорра - 5:0: переможців не судять

У матчі з аутсайдером групи 6 командою Андорри збірна України здобула переконливу перемогу з рахунком 5:0, забивши три останні голи з пенальті. Гру Андорри, мабуть, не доречно аналізувати, оскільки хлопці з карликової країни грають у своє задоволення, а заробляють гроші, працюючи банкірами, столярами, а не на футбольному полі.

Збірна України своє завдання у цій грі виконала. Три очки здобули, п`ять голів забили, зрівнявшись за показником забитих та пропущених з Хорватією.

Якість гри? Це питання доволі риторичне, коли граєш з командами такого рівня. Єдине, що можна визначити - це старанність всіх гравців, з яких можна виділити зв`язку лівого флангу Кобін - Ярмоленко, активність Мілевського і трударя Гусєва.

Здивував стартовий склад, скоріш наявність трьох форвардів. Напевно, Михайличенко зрозумів, що можна грати в атакуючий футбол, але тільки з такою командою як Андорра. Хоча у матчі з білорусами, напевно, ми знову таки побачимо гру на результат. Не віриться щось, що Олексій Олександрович спробує додати в гру українців ще й  видовищність.

Перший тайм, в якому було забито два голи, синьо-жовті провели набагато цікавіше. Були й комбінації і удари по воротах і навіть дві поперечки. Щоправда, було й чимало помилок при передачах, Але це скоріше не зіграність гравців. А це вже питання до Михайличенка, котрий за три тури до завершення відбіркового турніру так і не зумів сформувати кістяк і ми знову граємо на "авось".

У другому таймі гра збірної України відверто розчарувала. Присутність якоїсь думки в атаці геть зникла. До того ж заміни проведені тренером не підсили гри. Активним і корисним був лише Гай, а Гоменюк і Селезньов провели матч на своєму рівні, хоча перший і заробив пенальті, а останній його забив.

Епізодами, мляву гру українців із любителями освистували глядачі незаповненого стадіону "Динамо". 

Адле не варто судити гру українців, оскільки вони завдання виконали, а зіграли так як їх налаштував тренер. Сподіватимемося, що в середу в Мінську, буде результат, а все інше ми пробачимо.

Коментарі ()