Головне

Директор Євро-2012 високо оцінив прогрес України у підготовці до першості

04.09.2009 19:12 279 0
Директор Євро-2012 високо оцінив прогрес України у підготовці до першості

Директор турніру Євро-2012 Мартін Каллен високо оцінив прогрес, який Україна здійснила у підготовки до Євро-2012 за останні місяці.

Про це він заявив під час своєї зустрічі з Віце-прем‘єр-міністром України Іваном Васюником,  директором місцевого оргкомітету Євро-2012 в Україні Маркіяном Лубківським та директором Координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу Іллею Шевляком.

Пан Каллен повідомив, що УЄФА задовольнили готелі Маріуполя та Святогорська, оскільки "ці міста розташовані  в радіусі 2 годин їзди автобусом до Донецька".

Також європейські футбольні функціонери звернули увагу на стан українських атовшляхів, передає "Інформаційний центр "Україна-2012".

"Ми приємно здивовані українськими дорогами, вони не такі погані, як про них кажуть", - зауважив Мартін Каллен.

"Це говорить про те, що сформовані певні стереотипи щодо ситуації в Україні. Часто ці стереотипи мають історичне походження, інколи формуються ззовні, або навіть всередині України. Ми повинні працювати над тим, щоб такі стереотипи змінювати", - у відповідь наголосив український Віце-прем‘єр.

Іван Васюник запевнив представників УЄФА, що Уряд тримає руку на пульсі кожного проекту з будівництва готелів до Євро-2012. Кабінет міністрів підготував пакет пропозицій щодо державної фінансової підтримки будівництва готелів. Ці пропозиції будуть розглянуті на найближчих засіданнях Уряду.

Коментарі ()