Головне

Львів узгодив з УЄФА концепцію з розміщення

04.09.2009 18:33 107 0

Львівська команда узгодила з TUI Travel PLс та УЄФА концепцію з розміщення.

Керівництво компанії TUI Travel PLс та директор департаменту організації заходів УЄФА Лукаса Ахермана разом із представниками приймаючих міст обговорили ситуацію із розміщенням станом на сьогодні, а також включено до списку додаткову кількість номерів, пише сайт Львівської міської ради.

"Йдеться не про звичайний список готелів. Ми обговорили з представниками TUI travel та УЄФА концепцію розміщення - аналітичний документ, що враховує усі об'єкти розміщення на шляху вболівальників від кордону з ЄС до Львова, в межах міста, в Луцьку та Івано-Франківську, де розташовані резервні аеропорти, а також на шляху від Львова до Києва, загалом понад 750 об'єктів", - сказав директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

"Стосовно вимог по розміщенню, УЄФА прийняло до уваги усі готельні номери, щодо яких були надані гарантії у листі міського голови до пана Платіні. А це означає профіцит в усіх категоріях номерів - на 41 номер більше ніж вимоги щодо п'ятизіркових готелів, 590 номерів профіциту серед чотиризіркових та 210 серед тризіркових", - додав він.

Коментарі ()