Головне

На львівський стадіон у 2009 році потрібно ще 200 млн. гривень

26.08.2009 20:46 189 0

"Взагалі 2009 року на будівництво стадіону ми запланували витратити неповних 300 млн грн. До кінця цього місяця ми вийдемо на 100 млн грн. Ще 100 млн грн маємо отримати від уряду", - повідомив мер Львова Андрій Садовий 26 серпня на брифінгу.

"Учора на нараді обговорювалося питання фінансування підготовки об'єктів до Євро-2012. Є проблеми. Президент наклав вето на закон про фінансування Євро-2012 за кошти Нацбанку. Одночасно було скасовано рішення уряду, яким затверджувалась програма видатків коштів на об'єкти. Сьогодні де-факто жодна гривня з Держбюджету нікуди не може піти", - підкреслив мер.
За словами Андрія Садового, або Президент має підписати закон, що подолав вето, сьогодні-завтра, але це може затягнутися ще на місяць, або уряд прийме найближчим часом нову програму, в якій врахує зауваження опозиції.

"Я думаю, що це вирішиться за тиждень-другий. Проблема буде знята. Є чітке запевнення держави, що ми цього року отримаємо 100 млн грн на стадіон, і обіцяно 33 млн грн на ремонт доріг. Ми хочемо цього року взятися за ремонт вулиць Кульпарківської і Кн.Ольги. Але я робитиму це тільки тоді, коли матиму гарантію щодо коштів. Не можу допустити довгобудів", - зазначив Андрій Садовий.

zaxid.net

Коментарі ()