Головне

Васюник: "Харків - зразковий приклад підготовки до Євро-2012"

26.08.2009 19:50 439 0
Віце-прем`єр міністр України Іван Васюник назвав Харків зразком у мобілізації ресурсів та реалізації проектів Євро-2012 і закликав керівників приймаючих українських міст використовувати досвід столиці Слобожанщини при підготовці до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. 

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу компанії DCH, таку точку зору Іван Васюник висловив під час наради представників приймаючих міст України, що 25 серпня пройшла у Києві. 

"Харків - це зразковий приклад мобілізації ресурсів і практичної реалізації проектів Євро-2012, а також підготовки презентаційних документів", - заявив  перший віце-прем'єр.

При цьому він попросив керівників приймаючих міст "підготувати як доповнення до листів на ім’я Мішеля Платіні з питань розміщення ще каталоги і презентацію, як це зробив Харків". 

У ході наради, йдеться у повідомленні, представники органів центральної влади неодноразово ставили Харків за приклад, зокрема, як у сфері підготовки спортивної і транспортної інфраструктури (стадіон "Металіст" буде офіційно відкритий 5 грудня, завершується монтаж металевого каркасу і ведеться укладання перекриттів нового аеровокзалу, розпочато роботи з реконструкції перону аеродромного комплексу), так і у сфері роботи з інвентаризації та модернізації готельного фонду.
Коментарі ()