Головне

У Львові повністю зведені колони на трьох трибунах стдаону до Євро-2012

26.08.2009 13:37 342 0

Будівельники стадіону до Євро-2012 у Львові звели усі чотири ряди колон на трьох прямих трибунах майбутньої футбольної арени.

Повністю колони уже є на східній, північній та південній сторонах стадіону. Загалом на стадіоні уже стоїть 88 колон.

"На східному прямому фундаменті стоїть 40 колон, - розповів директор львівської філії фірми "Азовінтекс" Ігор Семенов. - Ще по 24 колони зведено на північній і південній частинах".

На їх спорудження було витрачено близько 100 тонн арматури. Висота останнього ряду колон на усіх сторонах становить 11,30 метра.

Наразі на стадіоні ведуться роботи по двох напрямках: завершення фундаментних робіт та бетонування зведених колон. На будівельну ділянку прибувають нові робітники, тож від завтра бетонування колон будуть проходити одночасно на трьох трибунах - північній, східній та південній.

До 17 вересня, часу приїзду комісії УЕФА, повністю буде завершено бетонування колон на півночі та півдні, а також частково будуть виконані роботи із колонами на східній трибуні. Що ж до фундаментів, то на цей час будуть тривати роботи над останнім елементом фундаменту, що з'єднує північний та західний фундаменти.

Львівська міська рада

Коментарі ()