Головне

"Олімпійський" погодив виконавця робіт з установки навісу над стадіоном

26.08.2009 12:27 120 0

Державне підприємство Національний спортивний комплекс "Олімпійський" погодив виконавця робіт з установки навісу над трибунами стадіону. Субпідрядником на виконання цих робіт визначено переможця конкурсу ТОВ "Завод Майстер Профі Україна" (м. Дніпропетровськ).

Про це сьогодні заявив Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, повідомляє прес-служба організації.

За його словами, враховуючи складність та важливість навісу як елементу проекту з боку Міністерства та ДП "НСК "Олімпійський" як замовника перед субпідрядником було поставлено низку вимог, щодо дотримання усіх технічних параметрів, розроблених генеральним проектувальником з реконструкції НСК "Олімпійський" німецькою фірмою ГМП. Серед них і вимоги до кваліфікації підрядних організацій з установки навісу, до монтажу сталевих конструкцій, до тросових конструкцій, до конструкції мембрани, а також вимоги до фасадних робіт.

Міністр підкреслив, що згідно графіку виконання робіт з реконструкції стадіону, роботи з влаштування навісу над трибунами заплановано розпочати у серпні 2009 року, і ці роботи будуть розпочаті вчасно.

"Сьогодні розроблено детальний план-графік, пораховано все до дня і години. Адже складність виконання цих робіт полягає  в тому, що лише виготовлення металевих конструкцій та тросів може зайняти від 3 до 7 місяців. Багато часу займе складний монтаж каркасу навісу", - наголосив Юрій Павленко.

Міністр нагадав, що з липня минулого року під час реконструкції НСК "Олімпійський" не було жодного відхилення від графіку, що для УЄФА є гарантією того, що стадіон буде збудований вчасно.

Коментарі ()