Головне

Рогге подякував НОК України

18.08.2009 16:00 145 0
Президент Міжнародного Олімпійського Комітету Жак Рогге надіслав листа НОК України з нагоди річного відліку до старту I Юнацький Олімпійських ігор. 

"Через рік відбудуться літні Юнацькі Олімпійські ігри у Сінгапурі. З моменту прийняття рішення у 2007 році про проведення цього заходу, ми постійно відчуваємо прогрес у перетворенні нашого бачення в реальність разом з усіма національними олімпійськими комітетами та іншими нашими партнерами в олімпійському русі. Подальше залучення молоді всього світу - ось для чого створені Юнацькі Олімпійські ігри і саме тому вони такі важливі для майбутнього олімпійського руху.
 
Участь і підтримка вашого Національного олімпійського комітету вже зробила значний внесок в Міжнародний Олімпійський Комітет як з точки зору кращого розуміння і формування принципів та послуг, так і заохочення кращих спортсменів проходити кваліфікаційний відбір на Юнацькі Олімпійські ігри. Я дякую вам за подальшу співпрацю і ваш внесок.

Наступні 12 місяців підготовки до Сінгапуру, а також після нього я з вашою допомогою розраховую розвивати дух Юнацьких Олімпійських ігор", - йдеться у листі.

Офіційний сайт НОК України
Коментарі ()