Головне

Українець переміг на міжнародних змаганнях в Угорщині

11.08.2009 14:30 118 0
Молодий спортсмен зі Слов'янська Кирило Білецький виграв престижний Міжнародний турнір з дзюдо в місті Пакш (Угорщина) у ваговій категорії 100 кг.

Турнір в Пакш проводиться вже багато років і дуже популярний в Європі, щорічно на ці змагання приїжджають найсильніші молоді борці. Вже з першої сутички стало ясно - Білецький налаштований тільки на перемогу. Менше двох хвилин знадобилося Кирилу щоб здолати спортсмена з Італії, який є призером чемпіонату світу серед кадетів.

Друга зустріч була тривалою і напруженою, борець з Греції чинив опір дуже активно. Переможець визначився лише в додатковий час - Кирило провів красивий кидок і отримав заслужений "іппон". Боротьба за вихід до фіналу була багата на покарання. За чотири хвилини Кирило примудрився заробити три "шідо", а його суперник Сашко Сизов отримав два "шідо". Кирило зібрав всі сили, концентрувався і за 9 секунд до кінця зустрічі провів кидок на "ваза-арі". Підсумковий рахунок 5:0 вивів нашого спортсмена у фінал.

У фіналі проти Кирила вийшов італієць, чемпіон Європи серед кадетів. Кирило першим помітив слабкі сторони суперника і на третій хвилині провів кидок на "Юкка". В останні дві хвилини Білецький активно атакував, не дозволяючи італійцю провести жодного прийому.

Кирило тактично грамотно відстояв до кінця сутички і заслужено піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу пошани.

Кирило Білецький народився в 1990 році, виступає у ваговій категорії понад 100 кг, живе і тренується в Слов'янську. Радість перемоги з дзюдоїстів розділили його тренери Володимир Кононов, Андрій Філатов і Валерій Дейниченко.

sportclub-isd.com

Коментарі ()