Головне

"Беркут" готується бити вболівальників Євро-2012?

11.08.2009 09:47 287 0
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся науково-практичний семінар з командирами підрозділів міліції особливого призначення "Беркут".

Мета заходу - визначення основних напрямів реформування спецпідрозділу відповідно до тенденцій сучасного суспільства та несення служби під час Євро-2012.

Командири підрозділів відзвітувались за перше півріччя служби перед начальником Департаменту громадської безпеки МВС Іваном Прошковським. Не оминули "силовики" наявні проблеми у службі та методи їх розв'язання.

Чотири дні "беркутівці" зі всієї України вивчали теорію та практику на сучасній базі спецпідрозділу в Дніпропетровську. В рамках Євро-2012 одним з головних аспектів у підготовці співробітників "Беркуту" є морально-психологічний фактор в екстремальних умовах. На семінарі виокремили тему законності в діях особового складу під час спецоперацій на об'єктах чемпіонату.

Підсумував семінар "круглий стіл" за участю фахівців-практиків Департаменту громадської безпеки МВС та Дніпропетровського обласного міліційного управління, а також науково-педагогічних працівників, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

Нагадаємо, в Україні "Беркут" відомий регулярними масовими побиттями вболівальників на стадіонах під час футбольних матчів.

Коментарі ()