Головне

Забудовувати територію довкола стадіону до Євро-2012 у Львові буде Ernst & Young

04.08.2009 19:26 107 0

Міжнародна аудиторська компанія Ernst & Young (Ернст енд Янг), яка входить у світову четвірку найбільших аналогічних компаній зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, зацікавилась територію довкола львівського стадіону до Євро-2012.

Її представники взяли участь у підписанні угоди з керівниками міськради щодо підготовки відповідної концепції забудови.

За словами начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергія Кіраля, львів`яни зробили свої напрацювання, але для інвестора висновок компанії міжнародного рівня є визначальним. Тому й підписано відповідну угоду.

Американські фахівці здійснять опис та аналіз концепції інвестиційного проекту. Зокрема, вони визначать його позиціонування та конкурентоспроможність на ринку, запропонують свою стратегію просування та в зв`язку з цим необхідні маркетингові ходи.

Компанія, що утворилась в 1989 завдяки злиттю низки аудиторських фірм, має близько 700 офісів у 140 країнах. Загальна кількість працівників - 130 тисяч людей. А відтак вона зможе залучити необхідні капіталовкладення у реалізацію концепції щодо використання території довкола стадіону, використовуючи свої численні зв`язки.

ukrinform.ua

Коментарі ()