Головне

Павленко: Уряд вирішив питання фінансування Євро-2012

04.08.2009 13:16 263 0
Уряд прийняв постанову, яка дає відповідь на питання фінансування заходів Євро-2012.

Про це заявив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, коментуючи ветування закону, який передбачає виділення Національним банком коштів на підготовку до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, пише "Коммерсант-Украина".

"Депутати можуть подолати вето або ж ні. Але в будь-якому разі уряд прийняв постанову, яка дає відповідь на питання про фінансування заходів Євро-2012. Я не можу дискутувати на тему: який механізм кращий. Для мене важливими є дві позиції. По-перше, щоб усі гарантії, які Україна дала щодо проведення фіналу футбольного чемпіонату, були профінансовані, а по-друге, щоб пошук коштів не вплинув на стабільність гривні", - підкреслив Павленко.

Утім, припускає видання, судячи з усього, Кабінету Міністрів не доведеться запускати альтернативний механізм фінансування ЄВРО-2012 - ветування закону лише відстрочить його остаточне затвердження у Верховній Раді.

Нагадаємо, президент Віктор Ющенко наклав вето на закон №4735-1 "Про внесення змін до законів України "Про Державний бюджет України на 2009 р." і "Про Національний банк України".

ІМК

Коментарі ()