Головне

Мери міст Євро-2012 написали керівництву країни листа

29.07.2009 12:20 402 0
Мери чотирьох українських міст, що приймають Євро-2012, підписали звернення до керівництва країни з вимогою вжити ефективних заходів у підготовці до майбутнього Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Ми, чотири мери, всі разом підписали звернення до керівництва країни з приводу того, що закінчується дуже швидко час, і необхідно зараз вживати найефективніших заходів для того, щоб підготувати міста до Євро-2012", - зазначив донецький мер Олександр Лук'янченко.  

Він уточнив, що звернення було підписане на адресу Президента, прем'єра і керівника Верховної Ради.  

Лук'янченко також позитивно оцінив робочу нараду з підготовки інфраструктури приймаючих міст України до проведення Євро-2012, і сказав, що такі зустрічі тепер будуть регулярними.

"На мій погляд, нарада проходила продуктивно. Наступну зустріч ми домовилися провести в серпні в Києві, у вересні - у Донецьку, і так щомісячно підводитимуться підсумки ходу підготовки до чемпіонату", - сказав він.  

"Якщо буде жорсткий контроль і єдність усіх гілок влади, то ми зможемо якісно підготуватися до Євро-2012, оскільки є ще час, і є можливості й бажання це зробити", - заявив Лук'янченко.

Також мер зазначив, що все упирається в своєчасне фінансування державної програми підготовки до майбутнього Чемпіонату Європи.

Інформаційний центр "Україна-2012"  
Коментарі ()