Головне

Мер Донецька написав УЄФА листа з гарантіями

28.07.2009 17:36 321 0

Донецький міський голова Олександр Лук'янченко у понеділок, 27 липня, ввечері підписав листа до УЄФА з гарантіями виконання робіт з підготовки до проведення в місті матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це Лук'янченко сказав у ході виїзної прес-конференції в Донецьку, передає "Остро".

"Вчора я в десять хвилин дванадцятого ввечері підписав першу відповідь на питання, які сьогодні передані до Києва, щоб передати експертам УЄФА. Це частина гарантій УЄФА. Я охарактеризував хід підготовки на кінець липня. Наступний етап, коли я повинен відповісти на всі питання, які поставив Президент УЄФА - до листопада 2009 року", - сказав донецький градоначальник.

Він нагадав, що для Донецька важливим питанням залишається питання розміщення сім'ї УЄФА і гостей УЄФА на території Донецька під час Євро-2012. За словами мера, наразі відновлено будівництво другої черги готелю "Вікторія", де буде 139 номерів, і добудова 4 поверхів готелю "Централь".

Нагадаємо, остаточне рішення щодо міст України, які прийматимуть чемпіонат Європи 2012 року, буде ухвалено виконкомом УЄФА 10-11 грудня на засіданні на Мадейрі.

Коментарі ()