Головне

У Польщі до Євро не встигнуть побудувати автобан?

28.07.2009 15:38 226 0
У Варшаві під великим питанням стоїть будівництво частини автобану А2.

Вже готовий відрізок дороги з Нового Томисля до Лодзя довжиною у 250 кілометрів, а в найближчий час має рушити будівництво відрізку до кордонів з Німеччиною. Увесь цей час існує проблема з будівництвом автобану до столиці, повідомляє tvnwarszawa.pl.

Міністр інфраструктури Польщі Цезарій Грабарчик повідомив, що в вересні цього року мають визначити виконавців робіт, які спочатку спроектують, а потім і реалізують дану частину автостради.

Однак транспортні фахівці не мають сумнівів: досить лише невеликої паузи і автобан А2 не буде готовий в строк, який мають дотримуватися аж п'ять фірм, що будуватимуть варшавський відрізок.
 
"Це реальні терміни за двох умов, - каже Адріан Фургалскі, директор Ради економічних Консультантів з автошляхів. - По-перше, не повинно бути дуже морозної зими, а цього ніхто не в стані передбачити, по-друге, усі процедури мають дотримуватися своїх строків, що в польських умовах трапляється дуже рідко".

На думку фахівців, відрізок автобану від Лодзя до Варшави буде готовий не раніше весни 2013 року, а до Євро будуть готові лише деякі його фрагменти.

2012ua.net
Коментарі ()