Головне

Поляки підготують українську міліцію до Євро-2012

28.07.2009 13:35 143 0
Співробітники поліції з польського міста Лодзь проводитимуть навчання міліціонерів із Хмельницької області. 

Польські правоохоронці поділяться з українськими міліціонерами знанням стосовно європейських стандардів із оперативного керування роботою правоохоронців у надзвичайних ситуаціях, також забезпечення безпеки учасникам масових заходів, зокрема під час чемпіонату Євро-2012.

"Співробітники лодзької поліції мають намір поділитись своїм досвідом та допомогти українським колегам підвищити їхній професійний рівень. Це відбувaтиметься у двох напрямках. По-перше, запобігання порушенням законодавства, по-друге, головна оперативна робота фахівців кримінальної служби", - розповіла представниця Воєводської комендатури поліції у Лодзі Мірослава Крашевська.

У вересні до Лодзі приїде 10 українських міліціонерів. Вони братимуть участь у лекціях, мультимедійних презентаціях, практичних навчаннях із роботи управління командування та штабу рятувальників під час надзвичайних ситуацій, вивчатимуть сучасне технічне оснащення з розслідування правопорушень.

"Українські міліціонери у рамках проекту матимуть також змогу практично ознайомитись із тим, як працюють пости керування, що розміщені в підрозділах поліції в окремих районах Лодзі, вивчатимуть роботу мобільного поста воєводського рангу з керування правоохоронними службами, що у нас працює при забезпеченні масових заходів", - зауважила Крашевська.

Інформаційний центр "Україна-2012"
Коментарі ()