Головне

Після Гданська Платіні у захваті від Познаня

28.07.2009 09:27 380 0

Президент Європейської футбольної асоціації в неділю та понеділок відвідав Польщу та особисто перевірив готовність міст-господарів Євро-2012, інформує "Польське Радіо".

Спочатку Мішель Платані завітав до Ґданська та похвалив місто за темпи підготовок до чемпіонату. Проект стадіону, який буде тут побудовано, М.Платіні охарактеризував як "прекрасний".

Після Балтійського узбережжя керівник європейського футболу завітав до Познаня. В цьому місті М.Платіні перевірив зокрема летовище, міський стадіон на вул. Булгарській, території, на яких будуть організовані так звані зони вболівальника, а також старовинну частину міста. Шеф УЄФА вважає, що стадіон, який модернізується в Познані, - дуже гарний.

"Я дуже задоволений візитом до Познаня. Прогрес підготовки міста є на дальшому етапі, ніж у Ґданську. Я це говорю, аби привітати президента міста та місцевий оргкомітет», - заявив голова УЄФА.

У неділю ввечері Мішель Платіні приїхав до Вроцлава. У понеділок голова УЄФА оглянув зокрема будівельний майданчик вроцлавського стадіону та  мультимедійну презентацію про підготовку столиці Нижньої Сілезії до Євро 2012.

"Польське Радіо"

Коментарі ()