Головне

Платіні не сумнівається лише в Польщі

26.07.2009 16:29 324 0

Керівник УЄФА Мішель Платіні сказав під час робочого візиту до Гданську, що "не має жодного плану Б", а остаточне рішення, що стосується питання, скільки міст України отримає право приймати фінальний турнір футбольного чемпіонату Європи, буде вирішено в грудні, повідомляє 2012.ua.

"Я не маю жодних сумнівів стосовно Польщі", - підкреслив Платіні під час короткої зустрічі з журналістами. Додав, що "завжди є якась небезпека, але це пов'язане  з тим, що Польща і Україна ніколи не організували подібного турніру.

Також французький екс-футболіст запевнив, що УЄФА і її експерти намагаються допомогти в підготовці до турніру, щоб  він був проведений гідно.

"Ми сказали все, що ми повинні були сказати Україні. Численні експерти УЄФА є на Україні, та остаточне рішення буде оголошене  в грудні. Сьогодні не має жодного плану "Б"", - відповів Платіні на одне із запитань, що стосувалося загрози проведенню Євро-2012.

Прокоментував шеф УЄФА й побачене у Гданську. Зокрема, похвалив відповідальних осіб за реалізацію проекту. Підкреслив, що інфраструктура, яка виникне при цій нагоді, служитиме не тільки спортивним цілям. "Турнір триває три тижні, але інфраструктура, служитиме 40 - 50 років. З досвіду я знаю, що кожен проект цього типу дозволяє розвинутися місту" - говорив Платіні, який разом з особами, що його супроводжували прибув до Гданську в неділю з Білорусі.

Гостей вітав рясний дощ, але потім погода нормалізувалась. Під час зустрічі з журналістами Платіні пожартував, що знав, що в Польщі світить сонце, оскільки грав тут в 1983-му році.  Проінформував також, що побачить виникаючі стадіони в Познані і Вроцлаві. Столицю не відвідає цього разу, бо - як з'ясувалось - "Я був у Варшаві й більше не маю потреби".

Коментарі ()