Головне

Платіні 26 липня інспектуватиме Гданськ, Познань і Вроцлав

22.07.2009 16:43 440 0

Президент УЄФА Мішель Платіні 26 липня з коротким візитом відвідає три польські міста-організатори Євро-2012 - Гданськ, Познань та Вроцлав.

Протягом кількагодинного відвідання міст керівник Союзу європейських футбольних асоціацій ознайомиться з ходом їх підготовки до футбольного єврофоруму, передає Укрінформ з посиланням на Польське агентство преси.

Речник Спілки BIEG 2012, відповідальної за підготовку Гданська до турніру, Міхал Крушиньський повідомив, що Платіні відвідає у місті будмайданчик, де споруджується спортивна арена до чемпіонату, а також проведе переговори з владою міста. Не виключається, що президент УЄФА зустрінеться у Гданську з колишнім польським президентом Лєхом Валенсою.

Після цього високий представник з Ньону поїде до Познаня.

"Ключовим пунктом візиту буде міський стадіон. Крім того, хочемо показати Платіні місто, зокрема, територію Міжнародних Познаньських торгів, де під час чемпіонату плануємо створити фан-зону", - зазначив заступник мера міста з питань організації Євро-2012 Міхал Примас.

Цього ж дня Платіні прибуде до Вроцлава, де його ознайомлять із ходом будівництва стадіону до Євро-2012, а також реалізацією кількох інших інвестицій у рамках підготовки до турніру. За словами директора департаменту громадських справ муніципалітету Вроцлава Міхала Яніцького, президентові УЄФА покажуть мультимедійну презентацію щодо підготовки міста до ЧЄ-2012, після чого він зустрінеться з владою Вроцлава.

Коментарі ()