Головне

Поляки готуються до візиту президента УЄФА

21.07.2009 18:46 161 0

На Польщу чекає наступний візит Мішеля Платіні. Президент УЄФА прилетить до Польщі в неділю, щоб проконтролювати стан підготовки Гданську, Познані і Вроцлава до Євро 2012. Візит буде закритий від ЗМІ. Але Платіні планує зустрітись з Лехом Валенсою.

У Гданську керівник УЄФА огляне будмайданчик і зустрінеться з владою міста. Планує також відвідати пам'ятники Гданська, з'їсти ланч в будівлі Філармонії і зустрітися з Лехом Валенсою.

Потім Платіні відвідає Познань. "Ключовим пунктом візиту є міський стадіон, крім того, ми хотіли б показати Платіні трохи міста. Я не виключаю, що ми відвідаємо спільно Старий Ринок. Не є також таємницею, що ми хочемо презентувати територію Міжнародних Познаньських Торгів, де ми плануємо в процесі чемпіонату створити фан-зону", - сказав Михайло Примас, уповноважений президента міста у справах Євро 2012. У Познані Платіні зустрінеться з президентом міста Річардом Гробелним, а також Річардом Дембінскі, керівником спілки Євро Познань 2012.

Останнім містом, інспектованим делегацією УЄФА на чолі з Платіні , буде Вроцлав. "Під час подорожі на стадіон ми хотіли б показати Платіні, без виходу з автомобіля, також кілька інших інвестиціних проектів, між іншим, будову кільцевої автостради навколо Вроцлава" - говорять представники міста.

2012ua.net

Коментарі ()