Головне

Сафіуллін ховається від Павленка?

14.07.2009 18:15 394 0
Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради Равіль Сафіуллін уникає зустрічі із міністром спорту Юрієм Павленком.

Про це урядовець, якого депутат Партії регіонів вимагає звільнити з посади, повідомив 14 липня на прес-конференції у Києві.

"Із Сафіулліним не спілкувався. Бачилися лише мимохідь, при чому, як тільки він мене побачив, то різко змінив свій рух у протилежний бік. На жаль, усі мої намагання поспілкуватися із ним безпосередньо щодо деталей проекту ні до чого не призвели", - наводить слова Павленка кореспондент "Чемпіона".

За словами чиновника, не відбулося жодного засідання комісії по перевірці дотримання законодавства при проведенні реконструкції НСК "Олімпійський" за участю міністерства, будівельників, проектантів - "тих людей, які в щоденному режимі працюють над реконструкцією стадіону".

"Єдине засідання, на яке ми були запрошені, не відбулося через відсутність кворуму - було 7 з 14 членів комісії. Жоден наш аргумент та документ так і не був сприйнятий. З першого дня роботи комісії ми пропонували свої послуги, були готові надати усі документи", - сказав Павленко, додавши, що проектна документація вже передана у правоохоронні органи.  

"Зі своєї ініціативи я особисто мав розмову із більшістю членів комісії. Моє прохання було зробити максимально об'єктивну оцінку цього проекту. Комісію почали використовувати у політичних іграх", - наголосив міністр.  

"Різні заяви, звинувачення, недовіра, є не від УЄФА, не від наших польських колег, не від спостерігачів, які в постійному режимі знайомляться із ходом реконструкції НСК "Олімпійський", а від народних депутатів України, що жодного разу не побували на стадіоні та не спілкувалися ні з ким із учасників реконструкції", - додав він.  

"Ми запрошували голову комісії ВР Равіля Сафіулліна та інших її членів, але вони не з'явилися. Ми підготували дуже детальний аналіз, хоча офіційно Мінспорту не отримало звіту ТСК, але ми готові хоч зараз надати інформацію кожному народному депутату України, щоб парламентарі знали про реальний, а не вигаданий стан на об'єкті", - підсумував Павленко.

Коментарі ()