Головне

УЄФА: Львову загрожує катастрофа через аеропорт

14.07.2009 15:01 334 0

Ситуація із підготовкою львівського аеропорту до чемпіонату Європи з футболу 2012 року є катастрофічною.

Про це у вівторок, 14 липня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, цитуючи інспектора УЄФА Пітера Хемпсона.

"До 22 червня мав бути оголошений конкурс на інвестора на термінал - не виконано. До 24 червня мала бути викуплена Держекспертиза на проект терміналу - гроші не заплачені. До 24 червня мала бути укладена угода на проектування інженерних мереж в аеропорту - не виконано. До 26 червня мала бути розроблена програма підготовки резервних аеропортів у Луцьку та Івано-Франківську - не виконано. До 30 серпня мав бути розроблений генеральний план реконструкції аеропорту - роботи навіть не почалися", - розповів про результати наради у Києві Садовий.

За його словами, інспектор УЄФА вказав на відсутність якісної управлінської команди щодо розбудови аеропорту до Євро-2012.

Садовий наголосив, що це питання треба негайно вирішити, оскільки управлінська команда в аеропорту є, але лише на папері.

"Якщо це питання доручать керівництву міста і області ми запропонуємо фахівців протягом 2-3-х днів", - зазначив він.

Мер запевнив, що жодної вини у питанні розбудови аеропорту з боку Львівської міськради немає.

"З точки зору міста ми над швидко оформили всю документацію по землі під термінал", - наводить слова Садового zik.com.ua.

Коментарі ()