Головне

Сеуканд дивиться нападника з Німеччини та захисника з Росії

02.07.2009 21:33 323 0
Тренерський штаб "Сокола" висловив бажання запросити на збори своїх вихованців, які останні роки захищали кольори команд з Росії та Німеччини. Новачками київського клубу можуть стати габаритний захисник і швидкий форвард з досвідом виступів на чемпіонаті світу в елітному дивізіоні.

Серед потенційних новобранців киян є 25-річний захисник Микола Ладигін і 30-річний нападник Руслан Безщасний. Обидва хокеїста уклали з "Соколом" оглядові контракти до кінця літа.

Минулий сезон 190-сантиметровий Микола Ладигін провів у складі єкатеринбурзького "Автомобіліста" (47 матчів, 6 передач у вищій лізі Росії), а до уральського етапу кар'єри син відомого в минулому захисника "Сокола"-85 Миколи Ладигіна-старшого два роки відіграв у Британії за "Халл Стінгрейс". Останній раз 25-річний Ладигін удівав светр "Сокола" у сезоні-2004/05, коли виступав з киянами у відкритому чемпіонаті Білорусі (14 матчів).

Ще довше від рідного дому мандрував крайній нападник Руслан Безщасний. Учасник двох світових форумів у складі збірної України (2000, 2003 р.р.) останні сім сезонів відіграв за німецький "Фюссен", що грає у німецькій Оберлізі. Минулий чемпіонат у кар'єрі Безщасного видався найбільш плідним - 106 (29 +77) очок в 61 матчі.

Крім Ладигіна і Безщасного оглядовий контракт з "Соколом" (на липень і серпень) уклав 21-річний нападник з фарм-клубу Роман Благий, повідомляє офіційний сайт клубу.

Коментарі ()