Головне

Волобоєва та Кравець перемогли на кубку Кокота

30.06.2009 11:29 319 0
Львівська лучниця Анна Волобоєва здобула перемогу на сьомому "Кубку Богдана Кокота". У фіналі львів'янка перемогла Вікторію Маілян (Київ) - 100:95.

Серед чоловіків досить несподівано на перше місце вийшов один з наймолодших учасників 16-річний Роман Кравець з Березного (Рівненська обл.), який у фінальному двобої тільки найкращим пострілом у перестрілці (за рахунку 107:107) вирвав перемогу у лідера після кваліфікаційного раунду Віталія Мартінека.

Серед чоловіків, що змагалися у стрільбі з блочного лука, до фіналу вийшли кияни Олег Дрік та Дмитро Львовський, учень і тренер. Цього разу вдало відстріляв Олег, який не тільки "обстріляв" наставника - 113:107, але й виконав норму майстра спорту. Така ж запекла боротьба тривала за бронзову медаль між найдосвідченішим одеситом Петром Туруніним та львівським паралімпійцем Павлом Назаром - 113:113 і тільки у перестрілці місце на п'єдесталі вирвав Турунін (10:9).


Серед жінок кращою у блочному луці була 18-річна Юлія Москаленко з Києва. А у командних змаганнях перемагали тільки представники Львова: жіноча та чоловіча команди "Електрону" у змаганнях з класичного лука, а у блочному - збірна Львова, де ветерани Сергій Кушнірук, Костянтин Школьний та Олександр Соколов, яким за сорок, взяли собі в компанію 15-річного Ігора Кардаша. Ця "компанія" перемогла киян, де виступали обидва фіналісти особистого турніру, 226:214.

noc-ukr.org  

Коментарі ()