Головне

Попович їде у Феодосію по "золото" українського чемпіонату

25.06.2009 21:47 126 0
Попович їде у Феодосію по "золото" українського чемпіонату
Найкращий український велогонщик Ярослав Попович планує взяти участь у чемпіонаті України з велоспорту, який 26 червня стартує у Феодосії.

У перший день змагань у кримському місті відбудеться роздільна гонка, у другий (27 червня) - групова. Саме у ній очікується участь велосипедиста "Астани". Останній раз Попович брав участь у національних першостях у 2004 році.

"Я ще жодного разу не вигравав першість країни. Пора заповнити цей пробіл. До цього не їздив на чемпіонати України, бо терміни проведення турніру мені не підходили - першість проводилося буквально за кілька днів до старту "Тур де Франс". Я в цей час вже щосили готувався до Великої петлі та знаходився на зборах в горах", - наводить слова спортсмена газета "Блік".

За його словами, зараз все склалося - після травневої "Джиро д'Італія" Попович не брав участі в перегонах, тому на збір команди в швейцарському Санкт-Моріце вирушив раніше і вже три дні як повернувся зі Швейцарії.

"Днями здав тест. Він показав, що зараз я перебуваю у кращій формі, ніж на "Джиро". Та й хіба мені робити більше нічого, окрім як тягатися через пів-Європи, щоб просто взяти участь у змаганнях?" - пояснив Попович своє бажання перемогти у Феодосії.

Спортсмен, який постійно мешкає у Італії, летить у Феодосію з трьома пересадками. З Флоренції прилітає у Франкфурт, там пересідає на Київ. А вже зі столиці України летить у Сімферополь, звідки на таксі до Феодосії.

"Їду по перемогу", - наголосив Попович.

Коментарі ()