Головне

Уряд утворив експертну комісію з моніторингу будівельних об'єктів до Євро-2012

25.06.2009 11:06 316 0

Уряд утворив експертну комісію з моніторингу об'єктів будівництва, що споруджуються за державні кошти в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Відповідну постаново ухвалено 24 червня на засіданні уряду.

Серед основних завдань комісії: здійснення моніторингу за використанням бюджетних коштів на будівництві об'єктів та їх раціонального витрачання; аналіз управлінських рішень, контрактів, договорів, платіжних доручень щодо перерахування бюджетних коштів та інформування уряду про виявлені порушення; здійснення перевірки затвердженої проектно-кошторисної документації об'єктів, що споруджуються за державні кошти в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату.

Комісія проводитиме аналіз стану справ та причин виникнення проблем у процесі спорудження за державні кошти об'єктів у рамках підготовки до проведення в Україні єврочемпіонату з футболу, братиме участь у розробленні проектів нормативно-правових актів з питань, що належать до її компетенції.

Головою комісії обрано заступника голови Головного контрольно-ревізійного управління України Геннадія Дмитренка.

ukrinform.ua
Коментарі ()