Головне

Дніпропетровськ допомагатиме Донецьку з готелями

23.06.2009 14:13 324 0

Кабінет Міністрів має намір залучити готельну інфраструктуру Дніпропетровська для допомоги Донецьку під час проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на міністра культури та туризму Василя Вовкуна. 

Він зазначив, що міністерство запропонувало залучити готельну інфраструктуру Дніпропетровська для допомоги Донецьку за умови налагодження шляхів транспортного сполучення між містами. 

Окрім того, Вовкун повідомив, що Кабмін має намір залучити готелі нижчої категорії за умови поліпшення надання ними послуг до рівня готелів вищої категорії.

Він зауважив, що, згідно з новою редакцією державної цільової програми підготовки до ЧЄ-2012 з футболу, передбачено: у Києві переоснастити 33 готелі, провести реконструкцію 11 готелів, побудувати 84 готелі; у Донецьку і Донецькій області переоснастити 35 готелів, провести реконструкцію 3 готелів, побудувати 16 готелів; у Львові та Львівській області, а також у Луцьку й Івано-Франківську переоснастити 32 готелі, провести реконструкцію 33 готелів, побудувати 31 готель; у Харкові та Харківській області, а також у Полтаві переоснастити 36 готелів, провести реконструкцію 13 готелів і побудувати 18 готелів.

Коментарі ()