Головне

Згобі у Франківську дадуть гроші на квартиру

22.06.2009 17:46 263 0
Вісім найкращих спортсменів Івано-Франківська та два тренери у 2010 році отримають власне житло в обласному центрі Прикарпаття - в Івано-Франківську.

Як повідомляє НОК України, до 2011 року гроші на власні квартири отримають гімнастка Дарія Згоба, легкоатлети Роман Бублик, Ірина Шепетюк, Тетяна Ляхович, Христина Стуй, плавець Олександр Ісаков та тренери Оксана Крижанівська й Ігор Барна.

Раніше покращити житлові умови за допомогою влади вдалося срібному призеру Ігор XXIX Олімпіади в Пекіні з вільної боротьби Василю Федоришину та двом паралімпійцям - Андрію Голінею і Роману Месику.

Днями на третьому засіданні 42-ої сесії міськради було внесено зміни у програму розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки в частині фінансування.

Відтепер згідно з "Програмою розвитку фізичної культури та спорту" на придбання квартир спортсменам в міському бюджеті на 2010-й рік було передбачено 400 тисяч гривень. За словами голови міського комітету фізкультури і спорту Віталія Матешка, зараз цю суму збільшено до 700 тисяч.

Коментарі ()