Головне

У Харкові гарні дівчата, а в Донецьку великий "Шахтар" - Директор Євро-2012

22.06.2009 15:25 119 0

"Минулого року я провів 6 тижнів, їздячи Польщею та Україною, аби побачити життя в цих країнах. Подивитись, як живуть ці країни щодня а не на свята. Роздивитись навколо, піти на пиво, вийти десь ввечері". Про це в інтерв'ю газеті Rzecz Pospolita зазначив директор Євро-2012 Мартін Каллен.

"Мені тут подобається. Для людей Заходу, які ще не мали шансів познайомитись з Польщею та Україною то буде земля відкриттів". Діяч УЄФА також дав короткі характеристики українським містам: "Київ є гарним, Львів - як на відкритці. Донецьк має великий "Шахтар", який завжди приємно дивитись. В Харкові теж мають непоганий клуб, але для мене це насамперед  місто гарних студенток".

За словами Мартіна Каллена Україна має більше проблем, ніж Польща, і стосуються вони, перш за все, інфраструктури. За словами високопосадовця, Донецьк має найбільше проблем з готелями, а основною проблемою Львова є аеропорт: "В Україні остаточний вибір настане у листопаді. Це не означає, що ці міста мають бути готовими на листопад, але вони мають показати, що можуть бути готовими. Київ є вже готовим для організації групових матчів, тому його назвали в Бухаресті як єдине українське місто, яке має гарантію того, що в ньому відбудуться матчі.

Інші мають приблизно ті самі проблеми: аеропорти, поселення, деякі мають теж проблеми зі стадіонами. В Донецьку в серпні відкриють один з найгарніших стадіонів Європи, але якщо подивимось на справи з поселенням, то картина вже не буде такою гарною. Мусять там знайти якийсь вихід, бо я не вірю, що раптом у Донецьку почне виростати готель за готелем. То не мало б там економічного підґрунтя. Львів в свою чергу має достатньо готелів в місті та на околицях, але серйозною проблемою є аеропорт".

www.zaxid.net

Коментарі ()