Головне

Новий рейтинг Європейської хокейної федерації. Україна – 6 в Європі

22.06.2009 11:09 140 0
Європейська хокейна федерація оприлюднила новий рейтинг країн на основі результатів клубних європейських змагань за 2007-2009 рр.

Завдяки виступам українських клубів "Сумчанка", "Колос", "Альта-Бориспіль" Україна посіла 6 місце у загальноєвропейському рейтингу.

Очолює рейтинг кращих команд збірна Нідерландів. На другому місці Німеччина та третя Іспанія.

В зв'язку з тим, що з наступного року змінюється формат клубних змагань, 1 український клуб буде грати в Євролізі, 1 - у розіграші Кубку Трофі. Чемпіонки України 2009 року, хокейний клуб "Сумчанка", буде представляти України в новому вищому дивізіоні Європи.

З 2010 року Євроліга буде проводитися у 4 раунди. У першому команди будуть розбиті на 4 підгрупи по 3 команди. Після групового раунду пройдуть ігри між тими командами, які зайняли перші та другі місця. Переможці цього раунду виходять відразу у четвертий раунд для боротьби за призові місця. Команди, які програли, у 3 раунді проведуть ігри між собою, щоб визначити їх місця у загальному заліку. З чотирьох команд, які у груповому раунді зайняли останні, 3-ті місця, після проведення стикових матчів, дві команди будуть понижені у класі, і наступного сезону виступатимуть у розіграші Кубку Трофі.

Коментарі ()