Головне

У понеділок мають затвердити проект НСК "Олімпійський"

19.06.2009 19:38 162 0

На позачерговому засіданні уряду в понеділок будуть затверджені зміни до державної цільової програми з проведення Євро-2012.

Про це заявив віце-прем'єр Іван Васюник після зустрічі з китайською делегацією ділових кіл, повідомляє його прес-служба.

Він заявив, що прем‘єр-міністр Юлія Тимошенко підтримала пропозицію Васюника щодо необхідності проведення в понеділок позачергового засідання уряду з питань підготовки країни до чемпіонату Європи 2012 року.

"Головні параметри змін (до держпрограми) полягають в необхідності концентрації державних ресурсів тепер уже на підготовці чотирьох міст, які визначив УЄФА. Це дозволить нам сконцентрувати кошти на ключових об‘єктах в умовах кризи", - зазначив він.

Віце-прем'єр переконаний, що ця програма буде прийнята в понеділок.

"Другим питанням буде розглядатися затвердження титулу НСК "Олімпійський". Також будуть розглядатися питання щодо джерел фінансування та графіку фінансування об‘єктів Євро-2012 до кінця цього року", - зазначив Васюник.

Віце-прем‘єр нагадав, що рішення УЄФА від 13 травня полягає в тому, що окремі проекти в 4 містах підлягають дуже чіткому моніторингу. І Україна на певні терміни має дати конкретні фінансові гарантії, а також підтвердити фізичний прогрес в реалізації цих проектів.

Українська правда

Коментарі ()